Het is inmiddels een traditie binnen ARA: de Nieuwjaarsborrel in combinatie met een atelierbezoek!

Met veel plezier nodigen we onze leden ook in 2019 weer uit voor de ARA Nieuwjaarsborrel en wel op zondag 27 januari a.s. bij de Houtkrul in Alkmaar. Emiel Wagemaker heeft op die dag speciaal voor ons, collega-restauratoren, zijn winkel en atelier opengesteld.

Waar: De Houtkrul, Kennemerstraatweg 110, 1815 LD Alkmaar (0725117988)
Wanneer:27 januari 2019
Tijd: 14.00-17.00 uur

ARA leden zijn van harte welkom in het atelier van de Houtkrul om gezamenlijk het glas te heffen en te proosten op het nieuwe jaar! Met het oog op de benodigde hapjes en de drankjes is aanmelding gewenst, dus wil je dit samenzijn met collega’s niet missen, meld je dan uiterlijk 23 januari 2019 aan en stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

foto Emiel in werkplaats

Emiel Wagemaker is, sinds hij in Amsterdam de opleiding tot meubelrestaurator heeft gevolgd, bezig met het vak, altijd aan het restaureren . Eerst op een zolderkamer bij zijn ouders thuis, maar sinds 1991 in zijn eigen restauratieatelier ,"De Houtkrul" in Alkmaar. Hij richt zich vooral op meubelen, maar alles met hout is interessant. Het atelier bevindt zich in hetzelfde pand als de antiekwinkel, die Emiel samen met zijn vrouw heeft. Meer informatie: www.dehoutkrul.nl

We zien uit naar je komst en wensen je een gezond en inspirerend 2019!

Bestuur ARA Nederland