KUNST KIJKT JOU AAN … 14 JUNI 2019 - 14.00 UUR
DE OFFICIËLE OPENING van GALERIE AUTREVUE
WOUDSTERWEG 4, HEERENVEEN

autrevue

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van werken van:
Andy Eccleshall, USA, landschappen
Marein Konijn, NL, landschappen
Pascal Amblard, FRA, ode sir Alma Tadema
Randolph Algera, NL, surrealisme Gabriëlle Westra, NL, realisme

We hebben met veel enthousiasme toegewerkt naar de officiële opening van Galerie Autrevue in Heerenveen en de 2e expositie van Galerie Autrevue in Tjaarda, Oranjewoud. De Nederlandse kunstenaars zullen aanwezig zijn en heten u van harte welkom. Ze vertellen u graag iets over hun schilderijen.

U kunt deze dag ook bieden op een wandschilderij van 5 x 2 m. Friese Ode aan Sir Alma Tadema, gemaakt door de top van de internationale decoratieve kunstenaars tijdens SalonLeeuwarden2018, een vierdaags evenement met lezingen en workshops ten tijde van Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa. Het is te bezichtigen in Hotel Tjaarda. Hier kunt u ook uw bod uitbrengen. Biedingen vanaf 2000 €

PROGRAMMA

14.00 uur – officiële opening van Galerie Autrevue Heerenveen onder het genot van hapje en drankje.
Aansluitend gaan we naar de 2e expositie van Galerie Autrevue in Tjaarda Oranjewoud.
U kunt een half uurtje wandelen door de prachtige bossen van Oranjewoud of per auto gaan, of eventueel per huifkar (beperkt aantal) naar Hotel Tjaarda samen met galeriehouder(s), kunstenaar(s) en bezoekers. In Tjaarda Oranjewoud kunt u de 2e expositie bekijken, verspreid door het hotel.
Hotel Tjaarda biedt de bezoekers van de Galerie Autrevue en de 2e tentoonstelling een consumptie aan. U kunt ervoor kiezen om daarna terug te komen in Galerie Autrevue Heerenveen voor de afsluiting.
17.00 uur – afsluiting in Galerie Autrevue Heerenveen. We hopen u bekend te maken wie zich de gelukkige eigenaar van het wandschilderij Friese Ode aan sir Alma Tadema mag noemen.

Tot slot: Als u deze dag een of meerdere schilderijen aanschaft van een van de exposanten, dan kunt u de dag besluiten met een gratis etentje voor twee personen in Hotel Tjaarda.

U wordt van harte uitgenodigd deze middag aanwezig te zijn.*

*In verband met de catering stellen we het op prijs, dat u ons even belt/mailt met hoeveel mensen u denkt te komen.