Van Der Woude Meubelrestauratie, Amstelveen

Restauratie van antieke meubelen en interieur.

U kunt al sinds 1984 voor restauratie en conservering van uw oude en antieke meubels of interieur terecht bij restauratieatelier J.M. van der Woude, Amstelveen Centrum, Heemraadschapslaan 96d.

Een goede restaurateur kenmerkt zich door zijn liefde voor het oude object en heeft als doel het karakter van het stuk te bewaren. Doordat antieke objecten meestal gebruiksvoorwerpen waren, zijn ze door de jaren heen aan heel wat externe invloeden blootgesteld. Verplaatsingen, verhuizingen en omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid en temperatuurwisselingen kunnen op alle materialen, maar vooral op hout, grote invloed hebben.

Wij voeren opdrachten uit voor particulieren, musea, antiquairs, stichtingen en verzekeringsmaatschappijen. Waar nodig werken wij nauw samen met specialisten op andere vakgebieden. Naast restauratie verzorgen wij bijvoorbeeld ook stoffering (waarbij ambachtelijke technieken worden toegepast), biezen, matten en houtworm bestrijding.

Ook hebben wij al jaren ervaring in het restaureren van lambriseringen, oude parketvloeren, trappen en ander gecompliceerd timmerwerk. Wij herstellen op authentieke wijze en voeren onderhoud van het object uit. Tevens maken wij ook meubelen op maat. De werkzaamheden, de prijs en de tijdsduur waarin een en ander plaats zal vinden, wordt altijd vooraf en in overleg met de opdrachtgever bepaald en schriftelijk bevestigd.

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur - 17.00 uur.
Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn website.
Graag willen wij u als klant begroeten.

Contact

Jan Mattijs van der Woude
Heemraadschapslaan 96d
1181 VC Amstelveen
Tel: 020-6248500

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website

www.meubelrestauratie.nl