Door lid te worden van de A.R.A. Nederland kunt je in contact komen met collega’s om kennis uit te wisselen. Bovendien blijf je op de hoogte van wat er gebeurt binnen het vakgebied van de restaurator. Bezoek lezingen, workshops en ateliers om je kennis en ervaring bij te spijkeren. Daarnaast word je opgenomen in het restauratorenbestand op de website. Zo kunnen potentiële toekomstige klanten en collega’s je gemakkelijk vinden. Hiervoor mag je zelf foto’s en tekst aanleveren waarmee je gepresenteerd wordt op onze website. Hoe vollediger de A.R.A. website is, des te meer kans om gevonden te worden!


Als A.R.A. lid heb je bovendien een stem in wat er georganiseerd wordt voor de leden. Denk hierbij aan workshops, lezingen, atelierbezoeken en meer. De educatiecommissie van A.R.A. Nederland gaat hierover graag het gesprek aan met leden.


Naast aanmelding en een contributie van €40,- per jaar (dit wordt €50,- in 2020 en € 60 vanaf 2012) zijn er geen verplichtingen binnen de vereniging. Of je nu op zoek bent naar intensief contact en regelmatige kennisuitwisseling of eenvoudigweg een netwerk wilt hebben voor overleg of presentatie van je werk: de keuze is aan jou.
Is de A.R.A. iets voor jou? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Je aanvraag komt direct terecht bij het secretariaat. De A.R.A. wil garant kunnen staan voor haar leden en dus is het mogelijk dat wij contact opnemen gedurende de aanmeldprocedure om wat meer informatie. Bij betaling van de contributie ben je vervolgens lid.

Ga naar het aanmeldformulier